25n
25N
25N

València acollirà amb públic el Campionat d'Espanya de Beatbox que per primera vegada comptarà amb la categoria 'individual femení'

València acollirà amb públic el Campionat d'Espanya de Beatbox que per primera vegada comptarà amb la categoria 'individual femení'
01/07/2020 -

El Campionat d’Espanya de Beatbox (Spanish Beatbox Battle, que compleix la seua onzena edició, tindrà lloc en Las Naves divendres que ve 31 de juliol. Un torneig que per primera vegada en la seua història ofereix la categoria ‘Individual femení’ i que conforma la primera activitat presencial del Sono·lab de Las Naves. En paraules del regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, “apostem per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social”. La competició tindrà lloc en La Mutant a la vesprada, mentre que al matí en el centre d’innovació les persones que ho desitgen podran assistir a tallers impartits per campions de beatbox i loopstation.

Es tracta de la primera activitat presencial del Sono·lab del centre d’innovació Las Naves amb la qual segons el regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, “apostem per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social”. “Volem que totes les persones tinguen oportunitat d’accedir al Sono·lab, per la qual cosa celebrarem activitats dirigides a persones amb capacitats diferents i en risc d’exclusió social”, ha incidit.

Pel que fa al fet que siga la primera edició que inclou la categoria d”Individual femení’, cal destacar que és l’única a Espanya que atorga una certificació internacional i, a més, ofereix a la persona guanyadora la possibilitat de participar en el major esdeveniment mundial de beatbox, el Beatbox Battle World Championship.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =