caixa popular

València acollirà la carrera 10KFem 2018 - Dia de la Dona...Esportista!

València acollirà la carrera 10KFem 2018 - Dia de la Dona...Esportista!
31/01/2018 -

La carrera 10KFem 2018 – Dia de la Dona…Esportista!, que celebra enguany la seua quarta edició, es disputarà diumenge que ve, 4 de març a València. La prova, organitzada per la plataforma de promoció i foment de l’esport femení “Nosaltres esportistes” amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal i la Diputació de València, començarà a les 9 del matí en el Passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el de l’Exposició. Aquest any, a diferència dels anteriors, l’itinerari transcorrerà pels carrers més cèntrics de la ciutat, inclosa l’emblemàtica Plaça d’Ajuntament.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha participat hui en la presentació d’aquesta carrera, acompanyada per la directora de “Nosaltres Esportistes”, Maravillas Aparicio i la diputada d’Esports, Isabel García.

La regidora ha recordat que aquesta prova, que va començar a realitzar-se en 2015 per commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu, s’ha convertit en la primera prova 10K dirigida exclusivament dones a escala nacional. “Des de llavors és una cita assenyalada per promoure la pràctica de l’esport entre les dones i valorar el treball de les esportistes”, ha manifestat.

Maite Girau ha destacat que “des de la Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal se segueix apostant per reduir la bretxa de gènere en l’esport municipal, i esdeveniments com aquest són els que ajuden a incorporar a la dona a l’esport”.

Les inscripcions per participar en aquesta competició 100% femenina es poden fer en línia, a través de la pàgina www.carrera10kfem.com/inscripcion, o bé de forma presencial en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés de València. La recaptació de les inscripcions és solidara i anirà íntegrament destinada a la Fundació ANAR.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris