caixa popular

València acull la nit de les compres l'1 de juny

València acull la nit de les compres l'1 de juny
24/05/2017 -

La zona comercial del centre de la ciutat acollirà el dijous 1 de juny la celebració de la XI edició de la Shopening Night València, en la qual tindrà un important protagonisme la música. En aquesta iniciativa, que genera un impacte econòmic d’un milió d’euros, participaran més de 200 establiments que, des de les 20 hores fins a la mitjanit, obriran les seues portes per a compartir experiències amb la ciutadania. A més, les persones que s’acosten a aquest esdeveniment podran gaudir de més de 30 actuacions musicals organitzades als carrers, per on també circularà el bus turístic amb una xaranga.

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui “aquesta cita entre els comerciants i la ciutadania, que durant eixa nit es poden conéixer millor, viure experiències noves i gaudir-les amb un ambient lúdic”. Segons les seues paraules, “es tracta d’una oportunitat per a invertir a València i donar suport al xicotet empresari que, en obrir cada matí el seu comerç, dóna vida a la ciutat”.

Carlos Galiana ha presentat aquesta edició, organitzada per Grecotex, el Gremi de Comerços Tèxtils de València, amb el suport de l’Ajuntament, acompanyat del director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, José María Company. Com a portaveu d’aquesta entitat, que patrocina i participarà en la Shopening Night com un comerç més, ha explicat “que la iniciativa, com en anteriors edicions, reivindicarà el plaer d’anar de compres”. I amb aquest objectiu, “per a animar els clients i clientes, s’han organitzat les esmentades actuacions musicals, degustacions de productes locals, accions de bloguers, instagramers i fotògrafs que dinamitzaran els carrers. Pel que respecta a les previsions, Company ha assegurat que l’organització espera la participació d’unes 70.000/80.000 persones, i un impacte econòmic d’un milió d’euros.

Per últim, Carlos Galiana, que ha reiterat que la Shopening Night intenta afavorir el sector del comerç i donar-li als clients noves experiències, també ha destacat el vessant social d’aquesta iniciativa que destinarà part dels seus beneficis a la Fundació Pequeño Deseo, una organització benèfica que ajuda els xiquets i xiquetes amb malalties cròniques “perquè vegen complits els seus desitjos”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris