25n
25N
25N

València acull la quarta jornada d'activitats divulgatives i folklòriques

València acull la quarta jornada d'activitats divulgatives i folklòriques
17/05/2019 -

Dissabte que ve, 18 de maig, la plaça de la Mare de Déu acull la quarta jornada d’activitats divulgatives i folklòriques, en commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament, que se celebra el 21 de maig. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de València, tindrà lloc de 17.00 a 21.00 hores, i hi participen 20 associacions de diferents nacionalitats d’origen, totes elles establides a la ciutat de València.

En aquesta jornada hi haurà múltiples propostes, com la mostra d’artesania típica, indumentària, activitats divulgatives de cada entitat, exhibicions de danses, folklore tradicional i concerts de figures destacades. Entre les actuacions programades estaran Susana Lagos i Virginia Verónica, de l’Associació Sentimiento Argentino; Ruki, cantant valenciana d’èxit internacional en el mercat japonés; BlanckAndre Black, en representació de Casa Camerun, o el Ballet Folklòric del Centre Cultural Juan Bosch de la República Dominicana, entre d’altres.

A més, aquesta celebració també comptarà amb la presència d’estands representatius de les diferents entitats participants des de l’inici fins a la finalització de la jornada, amb l’objectiu de crear espais de trobada entre les persones i les organitzacions que treballen per la convivència i la integració de totes les nacionalitats que conviuen a la ciutat a través de la cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + dos =