caixa popular

València acull una versió renovada de les arts circenses

València acull una versió renovada de les arts circenses
06/04/2018 -

La plaça de l’Ajuntament serà demà, dissabte 7 d’abril, l’escenari del Marató del Circ, amb quatre espectacles que acostaran la ciutadania una versió renovada de les arts circenses. Aquesta activitat, amb segell valencià, serà gratuïta i s’emmarca en el primer Festival Internacional del Circ, Contorsions, que es celebra a València fins el diumenge 8 d’abril.

Aquest certamen ha sigut impulsat per l’Ajuntament amb els objectius de fer accessible la cultura i de donar suport al sector i portar companyies internacionals de primer nivell a la ciutat. Així València es converteix en l’epicentre internacional del circ.

El festival se celebra a la plaça de l’Ajuntament, la plaça del Rosari, el Teatre El Musical, la sala La Mutant i Vivers, cinc espais urbans que s’han transformat en escenari per a oferir al públic una nova forma d’entendre i viure el circ, amb artistes internacionals com Leo Bassi o Claudio Stellato i companyies de la Comunitat.

A la plaça de l’Ajuntament també es podrà gaudir, dissabte a les 23 hores de la Gala del Circ valencià, un altre espectacle gratuït que serà l’avantsala d’un concert de la Trocamba Matanusca. En el mateix espai, diumenge es celebraran, entre altres espectacles, les Olimpiades del Circ, a les 11 hores.

A la plaça del Rosari, el Teatre El Musical, i en una carpa instal·lada en Vivers també es celebraran espectacles per a tots els públics. A més, amb Contorsions arranca la programació de reobertura de l’espai La Mutant de Las Naves, on entre d’altres, destaquen l’actuació de Leo Bassi, que serà diumenge 8 a les 21 hores.

En el festival Contorsions han participat quasi totes les companyies de circ de carrer valencianes, a més compta amb companyies internacionals, que protagonitzen espectacles, concerts, tallers i, fins i tot, olimpíades de circ. Es pot consultar tota la programació i adquirir les entrades dels espectacles a la pàgina web https://festivalcontorsions.com/ca/. El pressupost de ‘Contorsions’ ha sigut de 85.000 euros.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 19 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris