caixa popular

València acull l'EuroHockey Junior Championship 2017

València acull l'EuroHockey Junior Championship 2017
27/08/2017 -

El torneig d’àmbit internacional començarà demà i s’allargarà fins al diumenge 3 de setembre, quan es lliuraran els trofeus als guanyadors. L’EuroHockey Junior Championship Men and Women València reunirà quinze equips europeus, en dues categories, masculina i femenina, que competiran per a convertir-se en campions d’Europa sub-21.

En cada una de les categories competeixen set equips procedents de diferents països del continent. D’una banda, les seleccions d’Anglaterra, Holanda, Espanya, Bèlgica, Irlanda i Alemanya, que participen en les dues categories, masculina i femenina, mentre que Portugal i Àustria ho fan en la categoria masculina i França solament en la femenina.

Durant els dies 28, 30 i 31 d’agost es disputarà la fase de grups de les dues modalitats i serà el cap de setmana, els dies 2 i 3 de setembre, quan les seleccions juguen les jornades de semifinals i finals, deixant un dia de descans als participants en cada una de les fases.

A més, hi ha previst que la celebració de l’EuroHockey porte a València més de 500 persones entre jugadors, cos tècnic, àrbitres i jutges, a més dels seguidors de diferents països que es desplacen a la ciutat.

Tal com ha declarat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau: “El suport als esports minoritaris a la ciutat, com en aquest cas l’hoquei, reforça la marca de la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius d’índole internacional”.

“Des de l’Ajuntament s’ha apostat per invertir en la millora de les instal·lacions municipals, com el camp d’hoquei sobre herba de Tarongers, perquè coneixem la importància de la realització d’esdeveniments i l’interés turístic que generen aquestes competicions”, ha afegit Maite Girau. En aquest sentit, la ciutat de València es conforma com el lloc triat com a seu d’un campionat internacional per la bona disposició de les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de tot tipus d’esports.

La Reial Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) va proposar a la Federació Europea la ciutat de València com a candidata a albergar aquest campionat, i destacà la llarga trajectòria en l’organització d’esdeveniments esportius d’hoquei d’alt nivell i àmbits internacionals que posseeix la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats