25n
25N
25N

València acull el Curs-Intercanvi de Flauta Travessera

València acull el Curs-Intercanvi de Flauta Travessera
20/01/2020 -

El Conservatori Municipal de Música José Iturbi celebrarà els dies 23 al 25 de gener la IV edició del Curs-Intercanvi de Flauta Travessera, que suposa una activitat de participació i coneixement entre l’alumnat del centre docent de la ciutat de València i el d’altres poblacions pròximes.

L’activitat, organitzada a través de l’AMPA del Conservatori, està impulsada per les professores María José Llorens Esteve i María José Clemente Bover. En aquesta edició participaran principalment estudiants de flauta travessera del Conservatori José Pérez Barceló, de Benidorm, els qui realitzaran intercanvis i activitats conjuntes amb l’alumnat del José Iturbi de València. A més, el curs s’ha obert també a la participació d’alumnes i alumnes dels conservatoris professionals d’altres municipis valencians, com Catarroja o Carcaixent, així com de Castelló i de Conca.

Les classes, especialitzades i individuals, seran a càrrec de les professores Juana Guillem i Wendela C. van Swol. El programa inclou diferents activitats de coneixement i aprofundiment sobre la música per a flauta, així com tallers específics sobre l’instrument i les seues possibilitats melòdiques.

Els continguts programats abasten diferents aspectes de l’àmbit sonor de la flauta, i fins i tot s’ha previst un taller dedicat a la neteja i manteniment de l’instrument. El programa inclou una exposició de flautes, coordinada per l’especialista Raúl Pérez Hernández; i el taller «Flutebox», dirigit per José Carlos Hernández Alarcón. A més, al llarg de les jornades, se celebrarà un Ensemble de flautes en el qual participarà tot l’alumnat assistent al curs.

L’acte de clausura i lliurament de diplomes inclourà un concert a càrrec del professorat i alumnat participant, amb peces de Doppler, Faurè, Dufeutrelle, Piazzolla i Mancini. La cita serà el dissabte 25 a les 18 hores, i inclourà l’estrena de l’arranjament per a quatre flautes i piano de la peça «Oblivion», d’Astor Piazzolla, realitzat per José Carlos Hernández Alarcón. Se celebrarà a la Sala José Roca del Conservatori Municipal José Iturbi, amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud