25n
Orgull
Orgull

València acull la Copa d'Europa de Triatló 2018

València acull la Copa d'Europa de Triatló 2018
06/09/2018 -

L’Ajuntament col·labora amb l’organització de dos esdeveniments associats al triatló: la Copa d’Europa 2018, que se celebra per primera vegada a València, i la novena edició de la carrera popular «València Triatló». El recorregut passarà per Beteró, avinguda Serradora, el final de l’avinguda del Port i la Marina de València. A més, es preveu una assistència de 20.000 persones (entre públic i participants) per a les diferents categories.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat el protagonisme de València a l’hora d’acollir esdeveniments cada vegada més importants. «Hem treballat junts perquè cresquera, no solament en la part popular, sinó que hem sigut ambiciosos i ens hem plantejat reptes: l’any passat vam tindre el Campionat d’Espanya i, en aquest, avançarem cap a la internacionalització de la ciutat acollint un esdeveniment com la Copa d’Europa», ha explicat. Les proves de la Copa d’Europa es disputaran en 13 ciutats diferents de nou països del continent europeu.

A més, Girau ha comentat «la importància de l’impacte esportiu i econòmic que tindrà sobre la ciutat». «S’esperen més de 20.000 assistents (entre públic i participants), 500 persones en l’organització, més de 50 professionals acreditats (mitjans i periodistes), una audiència mediàtica que podem xifrar en 52 milions d’espectadors i un retorn econòmic de més de 700.000 euros», ha concretat.

El lliurament de dorsals serà el divendres 7 de setembre, un dia abans del començament de les proves. El dissabte 8 al matí tindran lloc el Triatló Super Sprint, el Triatló de la Dona, l’Aquatló i el Triatló Sprint. A la vesprada es disputaran les corresponents a la Copa d’Europa, tant en l’apartat femení com en el masculí. El diumenge 9 es tancarà la competició amb el València Triatló Olímpic i la cerimònia de lliurament de trofeus.

El recorregut abastarà diverses zones on es veurà afectat el trànsit i la circulació de vehicles. El circuit de natació discorrerà en les aigües de la dàrsena de la Marina de València. El circuit ciclista serà per l’avinguda del Port i Serradora. La carrera a peu, per la seua part, recorrerà la vora del canal d’accés al port esportiu, passant per l’edifici del Rellotge i l’edifici Veles e Vents, on es localitzarà la línia de meta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =