25n
25N
25N

València acull la carrera AVAPACE I+D durant aquest cap de setmana

València acull la carrera AVAPACE I+D durant aquest cap de setmana
02/05/2019 -

La ciutat de València acull un any més la carrera del repte AVAPACE en la qual diferents atletes del Club Atletisme Avapace encapçalen, amb un alumne de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral, 50 carreres de 10K que tindran lloc amb eixida i arribada a les instal·lacions de l’Estadi del Túria durant tot el cap de setmana.

La carrera AVAPACE I+D, que així és com es diu aquest renovat format, tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig en horari matutí, vespertí i nocturn amb punt de partida i arribada a les pistes de calfament de l’Estadi del Túria. A diferència d’altres edicions, la carrera es presenta amb un format renovat amb les inicials d’I+D (Inclusió i Esport) i l’eliminació de les carreres 10K de matinada.

El divendres 3 de maig començarà la carrera de relleus amb atletes d’AVAPACE junt amb els col·legis participants del Marni, Don José Lluch, Juan Comenius, l’Armelar i Rosa Serrano. Durant tot el cap de setmana es realitzaran les carreres de 10k en diferents horaris. La competició del divendres serà en horari de 15.00 a 23.00 hores; el dissabte de 8.00 a 23.00 hores i el diumenge de 8.00 a 12.00 hores.

Per al repte Avapace I+D tots els corredors i corredores tindran dutxes i avituallament gratuït en les instal·lacions municipals. Un esdeveniment d’esport inclusiu que tracta de fomentar la solidaritat, la convivència i la socialització de la paràlisi cerebral. La inscripció és gratuïta a través de la pàgina web del Club Avapace Corre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria