25n
25N
25N

València acull, aquest diumenge, la carrera 10K Ibercaja i la Cavalcada de les Magues de Gener

València acull, aquest diumenge, la carrera 10K Ibercaja i la Cavalcada de les Magues de Gener
11/01/2019 -

L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu per a regular les possibles afeccions al trànsit durant el pròxim diumenge 13 de gener, amb motiu de les celebracions de la cursa urbana 10K Ibercaja Ciutat de València, patrocinada per l’entitat bancària, i la IV Cavalcada de les Magues de Gener, organitzada per la Societat Coral El Micalet.

Amb motiu de la 10K Ibercaja Ciutat de València se celebraran, entre les 9.00 i les 12.00 hores, dues proves: la carrera en circuit urbà de 10 quilòmetres i, posteriorment, una milla pel passeig de l’Albereda, entre el Pont de l’Exposició i la plaça Saragossa. Per aquest motiu, dissabte –entre les 6.00 i 9.00 hores- es tallarà el trànsit de l’Albereda entre el Pont del Reial i el Pont de l’Exposició per al muntatge de l’eixida i la meta; i diumenge es procedirà el tall total del trànsit en tots els punts que aboquen al passeig de l’Albereda i plaça Saragossa a partir de les 8.30 hores.

A més, es prohibeix l’estacionament en l’Albereda, entre el Pont del Reial i el Pont de l’Exposició, des de divendres a les 22.30 hores fins diumenge a les 21.00 hores. També estarà restringit l’estacionament des de dissabte a les 22.00 hores fins diumenge a les 14.00 hores entre el Pont de l’Exposició i la plaça Saragossa, el vial de l’Albereda –entre Pintor Peiró i Armando Palacio Valdés, General Elio –des de l’Albereda fins a Blasco Ibáñez- i el carril dret de Jacinto Benavente sentit plaça Amèrica –des del Pont de l’Àngel Custodi fins al Pont d’Aragó.

Per la seua part, la IV Cavalcada de les Magues de Gener, organitzada per la Societat Coral El Micalet, compta amb un recorregut que començarà a les 11.30 hores en la plaça d’Alfons el Magnànim, i seguirà pel carrer de la Pau, Sant Vicent (entre la plaça de la Reina i l’avinguda de Maria Cristina) i la plaça de l’Ajuntament. La Policia Local procedirà a tallar el trànsit des de la plaça de Tetuan amb General Palanca i els accessos al carrer de la Pau pels carrers transversals. A mesura que transcórrega la cavalcada, s’obrirà el trànsit pel carrer de la Pau fins a Marqués de Dosaigües, mentre que es mantindrà tallat l’accés a la plaça de l’Ajuntament des de l’avinguda de Maria Cristina, i si fóra necessari, l’accés des de Periodista Azzati.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 5 =

CCCC
torrent