València acull el diumenge la 10K Femenina

València acull el diumenge la 10K Femenina
01/03/2019 -

La Carrera 10KFem celebra la seua cinquena edició aquest diumenge 3 de març a la ciutat de València. Començarà a les 9.00 hores des del passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el pont de l’Exposició, i tindrà una distància de 10.000 metres. En aquesta carrera s’espera que participen més de 2.000 corredores de 16 províncies diferents.

La 10KFem és una carrera pionera en aquesta distància en l’àmbit nacional per a commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu. Així, aquesta data assenyalada s’aprofita per a promoure la pràctica de l’esport entre les dones i fer valdre el treball de les esportistes. Amb motiu de la competició, i per segon any consecutiu, el dia 1 de març a partir de les 19.00 hores, a la Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de l’avinguda de França, s’organitzaran xarrades gratuïtes que complementen l’esdeveniment esportiu amb l’objectiu d’informar sobre temes d’interés social i visibilitzar-los.

Així mateix, les activitats paral·leles continuaran el mateix dia de la carrera. D’altra banda, al passeig de l’Albereda s’habilitarà una pista de tenis, en col·laboració amb Open BBVA Ciutat de València, perquè totes les persones que vulguen puguen gaudir d’aquest esport. A més, es disposarà també d’un espai d’exposició on Casa Caridad –l’entitat solidària de la Carrera 10KFem d’enguany–, Compartiendo Sorisas i l’Associació d’Afectades d’Endometriosis de València (AAEV) tindran un estand informatiu. Així mateix, la carrera està organitzada per Nosaltres Esportistes amb el patrocini de la Diputació de València, Cárnicas Serrano i El Corte Inglés, i amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal (FDM).

CONFERÈNCIES DE L’1 DE MARÇ

La primera conferència és «Endometriosis, la enfermedad del silencio» i serà oferida per la secretària d’AAEV, Ana Fernández Artigues. L’objectiu és posar el focus en una malaltia crònica i incapacitant que actualment afecta una de cada deu dones en edat fèrtil.

A continuació, a les 20 hores, començarà la segona conferència, «Impúlsate con tus redes sociales». L’objectiu d’aquesta és millorar les habilitats digitals de totes les participants mitjançant un taller pràctic impartit per una professional del sector que, en aquest cas, serà Raquel Raga, directora de Digital Web Spain. Per a traure tot el partit a aquesta xarrada, es recomana disposar d’un mòbil, tindre descarregades les aplicacions de Twitter, LinkedIn, Facebook i/o Instagram, així com disposar de les claus per a accedir a les diferents xarxes.

CANVIS EN EL TRÀNSIT

Estarà prohibit estacionar a la zona central i els laterals del passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el pont de l’Exposició, des del dissabte a les 22.00 h fins al diumenge a les 13.00 h. La col·locació dels cons per a delimitar-ne l’itinerari, així com el control i la regulació del trànsit, començarà a les 8.30 h del matí aproximadament, excepte el tram de l’Albereda entre el pont de l’Exposició i la plaça de Saragossa, que es tancarà a la circulació a partir de les 06.00 h. L’apertura a la circulació es durà a terme progressivament a mesura que avance la carrera i segons indique la unitat de la Policia Local allí present.

El recorregut és el següent: passeig de l’Albereda direcció plaça de Saragossa, avinguda d’Aragó (en sentit contrari al trànsit rodat), gir en l’avinguda de Blasco Ibáñez per a tornar a agafar l’avinguda d’Aragó direcció plaça de Saragossa, avinguda del Port, Pare Tomàs de Montañana, avinguda de les Balears fins a la rotonda d’Eduard Boscà, que s’agafa contra direcció al trànsit rodat per anar per l’Albereda sentit avinguda de França. Se segueix per l’avinguda de França fins a la plaça d’Europa i es pren la rotonda en el bon sentit de la circulació rodada per a agafar l’Albereda contra direcció fins al pont del Regne. A partir d’ací, circula per Jacinto Benavente, Navarro Reverter, Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo, carrer de les Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia fins a la Porta de la Mar, carrer del Justícia, passeig de la Ciutadella (contra direcció al trànsit rodat), pont del Real i passeig de l’Albereda de nou.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + sis =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria