25n
25N
25N

Valenbisi es planteja donar servei de bicis elèctriques

Valenbisi es planteja donar servei de bicis elèctriques
17/09/2019 -

El portaveu de JCDecaux, empresa que gestiona les bicicletes de Valenbisi, Alberto Carrillo, ha anunciat que les bicis elèctriques estan “damunt de la taula” de la companyia per a millorar el servei a València, encara que ha admés que és “molt complex perquè és el que més inversió” requereix. En aquest context, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha apuntat que estarien “encantats” si l’empresa “està disposada a fer la inversió”.

Així s’han expressat aquest dimarts en ser preguntats sobre si Valenbisi realitzarà millores en el servei durant els deu anys que resten de contracte, després de la roda de premsa de presentació dels ‘Premis Falles 2020. Mobilitat sostenible i bicicleta’.

Grezzi ha recalcat que en l’actualitat no hi ha cap proposta i ha precisat que les bicis elèctriques tenen “una complexitat molt important”. “Per a tindre recàrrega elèctrica, les bases haurien d’estar totes electrificades per a carregar, ara no ho estan”, ha subratllat.

“Si Valenbisi està disposada a fer la inversió, nosaltres encantats i ells millorarien el servei, que és de gestió de JCDecaux. Si decideix apostar per això, nosaltres donem el vistiplau”, ha indicat, al mateix temps que ha reiterat que “hui dia, no hi ha res d’això”.

En ser qüestionat sobre la posició del consistori, Grezzi ha assenyalat que “ni una cosa, ni l’altra, ni tot el contrari”. “En principi res, quan tinguem més detalls es donaran. Les coses es diuen quan arribem a una proposta definitiva, quan siga definitiva es donarà a conéixer”, ha explicat l’edil.

Per part seua, el representant de JCDecaux ha detallat que Valenbisi ha estat sempre en “constant evolució”, que ha estat orientada a l’usuari i al pes de la bicicleta, a més de treballar per a tindre major disponibilitat d’aquests vehicles.

“Valenbisi vol fer nous plantejaments per a aquests deu anys, molt potents, que agradaran molt i que traslladarem a la Regidoria en breu perquè ho estudie i veja si dins del marc contractual és viable. Aquests plantejaments faciliten la usabilitat del servei, amb l’ànim que cada vegada usen més persones aquest mitjà”, ha apuntat Carrillo.

En aquest punt, ha admés que la bici elèctrica és “un dels factors”, encara que ha precisat que és “el més complex perquè és el que més inversió” requereix. “Però està damunt de la taula”, ha sostingut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =