25n
25N
25N

Èxit de la V Fira del Comerç i de la Tapa d'Alfafar

Èxit de la V Fira del Comerç i de la Tapa d'Alfafar
18/06/2018 -

El cap de setmana passat Alfafar va celebrar el seu ja tradicional Fira del Comerç i la Tapa que enguany commemorava la seua cinquena edició. Un esdeveniment anual en el qual hostalers i comerciants ofereixen i donen a conéixer a la ciutadania els seus productes i serveis.

Enguany la fira va comptar amb més de quaranta estands i llocs comercials, amb el ja tradicional concurs de tapes així com també amb un gran nombre d’activitats dirigides a tots els públics com van ser el simulador de bolcada organitzada per l’Autoescola Waycar, inflables, jocs, pintacares i animacions per als més xicotets i xicotetes, també va explicar actuacions musicals i d’entreteniment per al públic adult. A més, cal destacar que, aprofitant l’inici de la Fira amb el primer partit de la Selecció Espanyola de Futbol en el Mundial de Rússia es va instal·lar una pantalla gegant on poder seguir la trobada mentre es gaudia de l’oferta gastronòmica i d’oci de la mateixa fira.

La V Fira del Comerç i la Tapa d’Alfafar se salda amb una valoració molt positiva per part del consistori en la qual el gran acolliment per part de la ciutadania es va transformar amb una gran afluència de persones durant totes les jornades en les quals es va gaudir d’un ambient familiar i agradable, animant a l’Ajuntament a mantenir la seua política en matèria de comerç, apostant i recolzant a l’empresari local.

D’aquesta manera, la Fira del Comerç i la Tapa d’Alfafar es consolida com un referent comercial en la localitat constituint-se com el principal aparador per als comerciants i hostalers en el qual es veu reflectit l’esforç, compromís i l’aposta pel comerç local per part de l’Ajuntament d’Alfafar així com de les associacions i entitats de comerciants de la localitat, donant a conéixer d’aquesta manera l’àmplia oferta de productes i serveis de qualitat que poden trobar-se en el municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

CCCC
torrent