25n
25N
25N

La Universitat de València suspén les classes de demà en tots els seus campus

El Comité d’Emergències de la UV ha declarat el nivell 3 d’emergència en totes les seus de la universitat a partir de les 00 hores del divendres 13 de setembre

La Universitat de València suspén les classes de demà en tots els seus campus
12/09/2019 -

La Generalitat Valenciana ha decretat el nivell d’emergència roig per fenòmens meteorològics en els territoris de les comarques valencianes en els quals la Universitat de València desenvolupa les seues activitats (Ontinyent, Gandia, Paterna, Burjassot i València). Les autoritats locals han suspés les classes en centres educatius i els serveis d’emergències recomanen extremar les precaucions en aquesta situació.

Després de seguir l’evolució meteorològica, i contactades la Generalitat Valenciana i les autoritats locals dels municipis en els quals la Universitat de València disposa de campus i instal·lacions universitàries, el Comité d’Emergències de la Universitat de València declara el nivell 3 d’emergència -existeixen 4 nivells d’emergència- en tots els centres i instal·lacions de la UV a partir de les 00 hores del divendres dia 13 de setembre de 2019.

Aquest nivell d’alerta implica el tancament de les instal·lacions de la Universitat de València en totes les seues seus: Campus de València (Blasco Ibáñez i Tarongers), Burjassot-Paterna, Ontinyent i Centre de Gandia. També es tancaran el Centre Cultural La Nau (Edifici històric de la Universitat de València), el Palau de Cerveró i el Jardí Botànic.

En aquest nivell d’alerta, la Universitat de València garanteix la seguretat de les persones i instal·lacions universitàries i dels seus equips d’investigació d’acord amb els seus protocols d’accessos, manteniment i protecció.

El Comité d’Emergències de la Universitat realitzarà un seguiment de la situació i avaluarà la possibilitat de modificar els nivells d’alerta en funció de l’evolució meteorològica.

La Universitat de València informarà la comunitat universitària del nivell d’emergència en la institució així com de les mesures adoptades a través de la seua pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València en Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 4 =