25n
25N
25N

Més de 140.000 viatgers van usar gratis Metrovalencia, TRAM d'Alacant i TRAM de Castelló aquest diumenge

Més de 140.000 viatgers van usar gratis Metrovalencia, TRAM d'Alacant i TRAM de Castelló aquest diumenge
23/09/2019 -

La jornada de portes obertes en Metrovalencia, TRAM d’Alacant i TRAM de Castelló d’aquest diumenge amb motiu del Dia Europeu sense Cotxe va permetre que 142.699 viatgers, segons les primeres estimacions, es desplaçaren de manera gratuïta en aquests tres mitjans de transport.

Aquesta mesura, impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha sigut el colofó a les diferents activitats que la Generalitat ha organitzat emmarcades en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

En Metrovalencia van utilitzar els serveis de metro i tramvia 109.477 viatgers, la qual cosa suposa un increment de prop del 22,39% sobre la mitjana d’un diumenge del present mes.

El TRAM d’Alacant va desplaçar 29.337 usuaris, xifra que suposa un increment global del 24,19% per cent respecte d’un diumenge de setembre.

En el cas del TRAM de Castelló, l’ocupació va aconseguir uns 3.885 viatgers, xifra que supera la del diumenge anterior, en la qual es van registrar 2.726, la qual cosa significa un increment del 42,5%.

L’objectiu que es persegueix és que la ciutadania comence a canviar els seus hàbits de mobilitat, que prove de deixar el cotxe a casa un dia i use el transport públic, que és “més segur, més accessible, més còmode i, sobretot, contribueix a reduir les emissions de CO2, així com el soroll a les ciutats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 8 =