25n
25N
25N

Els usuaris de l'anell ciclista valencià continuen creixent

Tots els punts de l’anell ciclista han tingut un increment d’usuaris superior al 33%

València en Bici

Els usuaris de l'anell ciclista valencià continuen creixent
11/10/2019 -

Bones noves per a l’anell ciclista valencià. De nou, l’Agència Valenciana de la Bicicleta ha informat del nombre d’usuaris amb els quals compten els diferents carrils bici que conformen aquesta gran infraestructura ciclista, i tornen a ser favorables. De fet, cada vegada més, la ciutadania se suma a la sostenibilitat, i aposta per l’ús de vehicles de transport molt més respectuosos amb l’entorn.

Així, respecte a agost de 2019, tots els punts de l’anell ciclista ha experimentat un increment d’usuaris superior al 33%. De tots, la major pujada s’ha produït en el tram del carrer Alacant amb un 51,8% més que el setembre de 2018. Unes xifres molt positives que s’han anat repetint des que l’actual equip de govern valencià, des de l’àrea de Mobilitat, començara a apostar per aquest nou model de desplaçament per la ciutat.

De fet, durant les dues primeres setmanes de funcionament, el carril bici del carrer Alacant va batre el seu propi rècord d’ús, mentre que en el carril bici del carrer Xàtiva, el comptador de bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal aconseguia el milió d’usuaris en tot just 8 mesos.

L’anell ciclista de la ciutat de València continua ampliant-se i, tal com es va informar des del Consistori, el mes de novembre començaran les obres de dos importants carrils bici. D’una banda, arrancaran les obres de millora del de l’avinguda del Port, amb les quals es baixarà a la calçada el tram entre Serradora i J.J. Dómine, creant un carril bidireccional de 2,5 metres d’ample; i, per un altre, s’iniciarà la construcció del de l’avinguda Primado Reig.

En aquest cas, es crearà un carril bici de 2.400 metres de longitud, bidireccional i de 2,5 metres d’ample. Aquest tram connectarà l’avinguda Constitució amb Blasco Ibáñez, passant per l’avinguda Catalunya. Circularà pegat a la vorera, per la qual cosa el carril EMT-Taxi es desplaçarà, i les parades d’EMT disposaran d’un pas de vianants elevat -a nivell de vorera- perquè les persones usuàries de l’autobús puguen creuar el carril bici en condicions de seguretat i accessibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 6 =