25n
25N
25N

L'ús dels carrils bici augmenta un 24% en València

L'ús dels carrils bici augmenta un 24% en València
11/09/2019 -

Com és conegut, aquest dilluns, 9 de setembre, ha arrancat el nou curs escolar tant per a alumnat d’Infantil, Primària, Secundària i Batxiller, com per a universitaris i universitàries a la ciutat de València. Des del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València s’ha observat un increment del 24% en el trànsit pels carrils bici de tota la ciutat en comparació amb les dades de l’inici de curs de l’any passat.

Per a realitzar l’estudi comparatiu s’han analitzat els registres del dilluns 24 de setembre del 2018, dilluns que complia amb les mateixes característiques que el primer dia del curs escolar d’enguany. Cal recordar, en aquest sentit, que en 2018 va ser el dia 18 de setembre el primer en el qual tots els estudiants, de tots els nivells educatius, tenien classe, però durant eixa jornada va ploure, per la qual cosa la comparació no seria representativa (l’augment seria d’un 40% en eixe cas).

Amb la comparativa realitzada destaquen especialment els carrils bici del Pont de l’Assut de l’Or en sentit a Antonio Ferrandis, amb un increment del 116% de persones usuàries o el Pont de les Flors, amb un increment del 119%.

Respecte als carrils bici més transitats de la ciutat, cal destacar que el carrer Xàtiva amb Russafa ha incrementat un 66% el trànsit en comparació amb l’any passat; Colon, un 30%; Guillem de Castro, íntegrament, un 45%; l’avinguda del Port, un 22%; Navarro Reverter, un 22% també, i el Pont d’Aragó, un 17,6%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − catorze =

bombers
bombers