caixa popular

En els dies laborals també apuja l'ús de l'autobús nocturn

En els dies laborals també apuja l'ús de l'autobús nocturn
24/05/2017 -

L’EMT ha vist com amb la protecció del carril bus i amb la millora del seu servici nocturn -amb l’increment dels autobusos i la baixada en els temps d’espera- ha apujat el nombre de passatgers i la regularitat en les línies nocturnes.

Aquesta situació d’increment d’ús que s’ha pogut constatar el primer cap de setmana en què s’ha augmentat el servici nocturn, s’ha donat també la resta de dies. Tant dilluns com dimarts hi ha hagut una pujada general del passatge de més de l’onze per cent respecte als mateixos dies de l’any 2016.

Pel que fa a la puntualitat, les primeres dades reflecteixen que en divendres i dissabte les línies nocturnes de l’EMT passen d’un 79% a un 96% de puntualitat, en comparació a la setmana anterior.

Des de la Regidoria de Mobilitat destaquen que, tot i ser molt prompte per a fer valoracions i tindre conclusions definitives, sí que es veu una clara tendència en positiu el que “demostra que tant la ciutadania que ho reclamava com el govern municipal tenien raó respecte que hi ha una demanda de més transport nocturn, i així s’ha notat en l’increment d’ús de totes les línies i especialment de les que han doblat la seua freqüència”, ha dit el regidor de Mobilitat Sostenible, Grezzi.

D’altra banda, el director-gerent de l’EMT Josep Enric Garcia Alemany ha recordat que “hi ha una claríssima millora en el confort del conductor i al final en la seguretat viària. Tot el que es faça perquè l’autobús no haja d’entrar i eixir del seu carril es tradueix clarament en una millora de la seguretat per al passatge i per al mateix conductor o conductora”.

D’altra banda, el regidor de Mobilitat Sostenible, ha recordat l’àmplia oferta de places d’aparcament repartides per tota la ciutat amb tarifes màximes per a tota la nit, molt competitives. “Una oferta que ha sigut possible gràcies a reunions amb tots els propietaris dels aparcaments privats de la ciutat que vam iniciar des de la regidoria de Mobilitat Sostenible. Hem treballat braç a braç amb els pàrquings des de fa temps, en una tasca de previsió, per poder oferir aquesta alternativa a tota la ciutadania”, ha explicat el regidor.

Per últim, el regidor de Mobilitat Sostenible ha volgut, una vegada més, traslladar un missatge de “tranquil·litat” al sector de l’hostaleria, ja que “l’Ajuntament ha treballat molt totes les alternatives i la normalitat en l’oci de la ciutat és i serà plena. València no té per què ser diferent de la resta de grans ciutats d’Espanya (com Madrid, Barcelona o Sevilla) que també compten amb aquesta mesura i que disposen d’un oci amb molt bona salut”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 15 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris