25n
25N
25N

Urbanisme i Valencia CF col·laboren per a la construcció del nou Mestalla

Urbanisme i Valencia CF col·laboren per a la construcció del nou Mestalla
21/01/2020 -

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut una reunió de treball amb el president del València Club de Futbol, Anil Murthy, per a dur a terme un seguiment dels terminis marcats i col·laborar en la construcció del nou Mestalla.

Gómez ha assenyalat “els passos donats en l’anterior mandat per a complir amb els compromisos que marcava l’ATE” entre els quals ha destacat l’enderrocament de l’edifici consistorial i “el cost econòmic i polític” que aquesta operació va suposar. Així, ha indicat que en aquest mandat “volem donar compliment als compromisos adquirits pel club amb la ciutat” i ha puntualitzat que “el principal és la construcció del nou estadi”.

Es tracta d’un projecte emblemàtic per a la ciutat sobre el qual des de l’Ajuntament hem de dur a terme un seguiment perquè es complisquen els terminis previstos en l’ATE”, ha assenyalat la vicealcaldessa qui ha ressaltat la “bona voluntat, disposició i diàleg per a resoldre aquest problema que hem demostrat les dues institucions”. En aquesta línia ha incidit sobre la “bona voluntat que mostrat el Club per a poder culminar els projectes urbanístics que depenen de la construcció del nou estadi” i “perquè tant l’actual corporació com actuals propietaris puguem fer passos decisius perquè aquest embolic heretat de fa deu anys tinga una solució aquest mandat”.

La vicealcaldessa ha situat la reunió d’aquest matí “en l’objectiu compartit de construir el nou estadi com un projecte estratègic per a tota la ciutat”; i ha assenyalat que es tracta d’una qüestió que “hem de resoldre no sols per la ciutat en el seu conjunt sinó també perquè l’afició saber què passarà”. Les dues parts han compartit “la voluntat i l’objectiu d’acabar en aquest mandat la construcció del nou Mestalla”, en paraules de Gómez, qui ha assegurat que com a institució “afavorirem que fem els passos necessaris per a aconseguir-lo”. “Volem ser un Ajuntament que done impuls al desenvolupament d’aquest procés i que les fites temporals es puguen complir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =