25n
25N
25N

Urbanisme obrirà el coll de botella urbà del carrer del Salvador a Castellar-l’Oliveral

La Junta de Govern Local ha aprovat este dijous el projecte

Urbanisme obrirà el coll de botella urbà del carrer del Salvador a Castellar-l’Oliveral
02/12/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat este dijous l’aprovació per part de la Junta de Govern Local del projecte d’obertura i urbanització del carrer del Salvador en la confluència amb el carrer del Caroig, a Castellar-l’Oliveral.

El projecte permetrà obrir el carrer del Salvador i eliminar un nou coll de botella urbà, així com derrocar les edificacions obsoletes. Això repercutirà directament en una millora de les connexions en el barri i de la mobilitat rodada i de vianants dels veïns.

A més, el projecte inclou també la urbanització del carrer del Caroig amb noves voreres, renovació de la xarxa de sanejament i renovació integral dels vials. També es preveu la construcció d’una xicoteta zona verda contigua. El cost total del projecte arriba als 174.341 euros, i el termini d’execució previst serà de dos mesos.

Tal com ha afegit el regidor Sàrria, previsiblement les obres començaran a executar-se a partir del segon semestre de 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − sis =