25n
25N
25N

La UPV mantindrà la formació online fins al 19 d'octubre per a "facilitar els rastrejos i contindre el contagi"

La UPV mantindrà la formació online fins al 19 d'octubre per a "facilitar els rastrejos i contindre el contagi"
08/10/2020 -

La Universitat Politècnica de València (UPV) mantindrà la formació en línia la setmana vinent al campus de Vera per a “facilitar els rastrejos i contenir el contagi”, després del brot de coronavirus associat a un col·legi major situat en el recinte que es va produir després d’una festa multitudinària.

Des de la institució acadèmica han recordat que el diumenge 4, d’acord amb les autoritats sanitàries, es va decidir que la docència al campus de Vera passara a modalitat en línia, així com el que es restringiren totes les activitats presencials dels estudiants.

Una vegada realitzades les proves i obtinguts els resultats, ara han de dur-se a terme rastrejos i noves proves sobre els contactes estrets dels casos positius per a continuar delimitant el brot.

Per tot això, i de cara a limitar la propagació de contagis, s’ha decidit mantenir la modalitat en línia de la docència fins al dilluns 19 d’octubre, així com restringir tota activitat presencial dels estudiants al campus de Vera. Aquesta mesura “permetrà contenir el possible contagi al voltant del campus de Vera”.

“La presencialitat és un dels valors de la UPV com a institució i és clau per a seguir amb la formació. Des de l’inici de curs, la comunitat universitària de la UPV ha mantingut un comportament exemplar als campus. Amb tot, es recorda la importància de la responsabilitat personal i la necessitat de mantenir i complir les mesures preventives establides en el Protocol Intern d’Actuació davant l’Activació de l’Alerta Sanitària per Coronavirus SARS-CoV-2 aprovat per la UPV i les directrius de les entitats docents”, han assenyalat en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − tres =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa