caixa popular

La UPV entre les cent millors universitats d'Europa

EP

La UPV entre les cent millors universitats d'Europa
12/07/2018 -

La Universitat Politècnica de València (UPV) s’ha situat com una de les cent millors universitats en docència d’Europa, segons el Times Higher Education Europe Teaching Rànquings 2018. En concret, la institució valenciana es col·loca en el rang 76-100 d’aquesta classificació internacional que, a més, l’assenyala com a millor politècnica d’Espanya.

Aquest rànquing analitza un total de tretze indicadors de rendiment en quatre àrees clau: compromís de la institució amb els estudiants, recursos per a la docència, resultats i entorn. A més, avalua paràmetres com la relació de les universitats amb els seus estudiants, els continguts generats per cada institució, la seua capacitat d’impartir docència de forma efectiva i si l’entorn d’ensenyament i aprenentatge és inclusiu, detalla l’entitat educativa a través d’un comunicat.

El rànquing considera també els resultats de l’Enquesta Europea d’Estudiants elaborada per Times Higher Education, que aborda una sèrie de qüestions clau com la participació dels estudiants en els seus estudis o la interacció amb els docents, entre altres. La classificació està liderada per la Universitat d’Oxford (Regne Unit), seguida de la Universitat de Cambridge (Regne Unit) i La Sorbona (França).

Els resultats obtinguts en aquest rànquing confirmen l’excel·lència docent de la Universitat Politècnica de València. Sense anar més lluny, el passat mes de juny la UPV va ser reconeguda com la millor universitat espanyola en docència, segons el U-Rànquing, elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià de Recerques Econòmiques (IVIE). En aquesta classificació, la UPV compartia primer lloc amb altres tres universitats, totes elles privades: Universitat de Deusto, Universitat de Navarra i Universitat Nebrija.

“Eol U-rànquing ens va reconéixer com la millor universitat espanyola en docència i ara apareixem entre els millors d’Europa, en un índex que se centra a més en aquest cas en l’avaluació docent”, ha asseverat el rector de la UPV, Francisco Mora.

“La majoria dels rànquings –prossegueixen– fan més referència a recerca, però ara està apareixent un nou ventall de classificacions que mesuren altres paràmetres: ocupabilitat, docència i la Universitat Politècnica de València, gràcies al bon fer de tota la seua comunitat universitària, està, de nou, en els primers llocs internacionals”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris