caixa popular

La UPCCA de l'Ajuntament d'Alfafar present en les nits juvenils

La UPCCA de l'Ajuntament d'Alfafar present en les nits juvenils
07/09/2017 -

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha desenvolupat durant les festes patronals i populars del municipi el programa Controla’t, per a prevenir i reduir els riscos per consum abusiu d’alcohol i altres substàncies.

L’objectiu d’aquest programa és oferir una informació clara, objectiva i realista sobre l’ús o abús de substàncies, especialment sobre l’alcohol, desmitificant els mites i creences errònies sobre el seu consum. Per açò s’han fomentat conductes saludables, de responsabilitat i sentit comú a l’hora de prendre decisions.

S’ha realitzat en la plaça de l’Ajuntament, on ha estat situada la zona de festa per a promoure entre la població més jove una alta participació. Les persones que han estat al capdavant de la conscienciació han sigut joves prèviament formats.

Les i els joves es van mostrar predisposats a rebre la informació plantejada relacionada amb la reducció de riscos en el consum d’alcohol i altres substàncies, així com la participació en les activitats que es van proposar, com la barra lliure saludable, el circuit d’ulleres de visió borrosa, el joc de la “pilota mareao” o el photocall.

Des de la UPCCA es van dissenyar cartells preventius en els quals va utilitzar al personatge “Neurona’t” que han aconsellat al públic juvenil sobre el consum d’alcohol i els riscos associats amb la mescla d’altres substàncies.
Més de 800 joves han participat de les diferents activitats i accions preventives.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 12 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris