25n
25N
25N

UP-EUPV proposa actualitzar el PGOU al segle XXI en la seua aposta per un nou model de ciutat

UP

UP-EUPV proposa actualitzar el PGOU al segle XXI en la seua aposta per un nou model de ciutat
14/05/2019 -

La candidata d’UP-EUPV a l’Alcaldia de València, María Oliver, ha manifestat aquest dimarts, durant la seua visita al barri de Benimaclet, la seua intenció d’actualitzar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de la capital valenciana al segle XXI, atenent la seua aposta per un nou model de ciutat.

“Hem d’actualitzar el model de ciutat. No pot ser que el Pla General d’Ordenació Urbana continue vigent amb la lògica d’un temps passat. Volem mirar al futur per a desenvolupar aquesta ciutat amb criteris més centrats en les persones. Això passa per actualitzar el PGOU al segle XXI”, ha exposat Oliver, segons han informat fonts de la seua candidatura en un comunicat.

El cap de llista d’UP-EUPV ha considerat que la ciutat de València “té un futur amb unes possibilitats incomparables” i ha apuntat que s’han d'”aprofitar les oportunitats que ofereix”. “Hem d’actualitzar el nostre Pla General d’Ordenació Urbana per a no continuar aprofundint en el model urbanístic del PP“, ha agregat.

María Oliver ha manifestat que “és necessari aprofundir en el model de ciutat que posa a les persones en el centre”. “Nosaltres defensem una ciutat a escala humana que potencia la qualitat de vida. Cuidar València és convertir a la ciutat en un referent de salut, sostenibilitat i qualitat de vida”, ha subratllat.

ESCOLTAR A LA CIUTADANIA

Així mateix, la candidata d’UP-EUPV s’ha referit a la manifestació celebrada a la ciutat dissabte passat organitzada pel col·lectiu ‘València no està en venda’ i ha indicat que en la capital valenciana, “quan els governs han escoltat a la ciutadania, han actuat de forma sàvia”.

“Va succeir amb el llit del riu, que la ciutadania va rescatar de ser una autopista, o al parc del Saler, que ja estava adjudicat. Apostem per obrir les institucions sempre a la ciutadania. Això passa per escoltar les demandes que són un clam, com ho ha sigut la de ‘València no està en venda'”, ha plantejat el cap de llista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + cinc =