25n
Orgull
Orgull

Unides Podem-EUPV convida als valencians a dir "quina Comunitat volen" i anima als indecisos a participar

EP

Unides Podem-EUPV convida als valencians a dir "quina Comunitat volen" i anima als indecisos a participar
15/04/2019 -

Unides Podem-Esquerra Unida PV ha convidat als valencians a dir “quina Comunitat Valenciana volen” en uns cartells electorals en els quals s’insta a la ciutadania a començar a “escriure la història“. Animen especialment a fer-ho a les “moltes persones indecises”, als qui demanen que “escolten i participen políticament”.

Així ho han explicat aquest dilluns les candidates de Unides Podem EUPV a les Corts Pilar Lima i Rosa Pérez Garijo, que han presentat un cartell que es troba en la parada de metro de Colón, en la qual un artista i les candidates han estrenat la tanca.

Lima ha destacat que creuen que són “l’única alternativa que pot donar llum a la societat valenciana contra la foscor que ens volen imposar” i ha assenyalat que són una formació “que pensa en futur, i no en passat”.

“Sabem que hi ha moltes persones que estan indecises, i els animem a escoltar i participar políticament, perquè la història l’escrivim entre tots i totes, com diu el lema de la nostra campanya”, ha ressaltat Lima.

Per part seua, Pérez Garijo ha apuntat que aquesta iniciativa “marca la diferència” d’UP-EU amb la resta de forces polítiques. “Estem acostumats a veure a candidats parlant, donant el seu missatge, però per a nosaltres també és important el que ens ha de dir la gent”, ha sostingut la candidata.

“En els nostres panells, a diferència dels d’altres partits polítics, no és un missatge que donem nosaltres, sinó que volem rebre el missatge de la ciutadania perquè és molt important per a nosaltres”, ha afegit Pérez Garijo.

Les candidates han estrenat el panell amb el desig d’un territori “més just, igualitari i solidari” en el cas de Pérez Garijo; mentre que Lima ha destacat la necessitat d'”un país de diàleg, que deixe el conflicte de costat”.

El panell en el qual els ciutadans podran començar a escriure la història ja conté diferents elements i dibuixos, obra de l’artista, amb frases com ‘Refugees welcome’ -Benvinguts refugiats-, ‘Barris vius’ –Barris vius–, Cultura gratis i un dibuix del llenguatge de signes que representa la tendresa.

Les tanques estaran presents en les estacions de metro i tramvia d’Àngel Guimerà, Amistat, Aragó, Benimaclet, Campanar-La Fe, Colón, Facultats, Hospital, Jesús, Machado, Marítim-Serradora, Mislata, Mislata-Almassil, Nou D’Octubre, Patraix, Plaça Espanya, Pont d’Assot, Sant Isidre, Túria, Vicent Andrés Estellés i Xàtiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =