25n
25N
25N

Universitat de la Tardor aborda la història de la música a Llíria

Universitat de la Tardor aborda la història de la música a Llíria
14/10/2019 -

Amb el títol “Llíria, Ciutat de la Música. Història i Educació”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat de la Tardor, fruit de la col·laboració entre la Universitat i l’Ajuntament de Llíria, i amb el suport de la Diputació de València. Les jornades se celebraran el dimecres 16 i el dijous 17 d’octubre en el conservatori de música de Llíria, de 18.00 a 20.30 hores.

En un any en què Llíria opta a integrar-se en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en la modalitat de música, la Universitat de la Tardor abordarà la història de la música en la localitat i el seu vessant educatiu. Per a això comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València, així com de musicòlegs, mestres, professores i historiadors locals que proporcionaran les claus per a entendre la relació tan pròxima de Llíria amb l’art musical.

Aquestes jornades són gratuïtes i estan obertes a tot el públic. D’aquesta manera, pretenen consolidar-se a Llíria com un punt de trobada d’especialistes de diferents àmbits amb la ciutadania local i el seu entorn pròxim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =