25n
Orgull
Orgull

Quatre universitaris valencians, becats per la UPV per a realitzar projectes que milloren la qualitat de l'aire i l'aigua

CEMEX

Quatre universitaris valencians, becats per la UPV per a realitzar projectes que milloren la qualitat de l'aire i l'aigua
31/08/2018 -

L’Aula de Sostenibilitat de Cemex de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha lliurat les seues beques anuals a quatre estudiants valencians perquè realitzen les seues tesis fi de màster relacionades amb la química sostenible, per a estudiar com millorar la qualitat de l’aire i de l’aigua en entorns industrials i agrícoles.

Els quatre projectes seleccionats se centren a reduir o eliminar contaminants i fer més sostenibles els processos o estalviar energia, detalla la institució acadèmica en un comunicat.

En concret, dues de les tesis pretenen reduir els contaminants de l’aigua residual agrícola utilitzant la radiació solar, un altre se centra a reduir l’òxid nitrós en els gasos que emet la indústria i l’últim pretén millorar el procés de generació d’isobutà en el sector petroquímic.

Quatre alumnes valencians de la UPV rebran aquesta ajuda, cadascuna valorada en 900 euros: Guillermo Velázquez de Bolbait (València), Héctor López de Paterna (València), Jaume Grimalt de València i Héctor Bañón de Benissa (Alacant).

L’Aula de Sostenibilitat de Cemex pretén impulsar el desenvolupament sostenible en la societat a través d’ajudes per a elaborar tesis fi de màster vinculades amb la química sostenible. Està en marxa des de 2009 i convoca, a més de beques, premis per a projectes mediambientals elaborats en la Politècnica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =