25n
25N
25N

Les universitats públiques valencianes realitzaran les classes en línia

Les universitats públiques valencianes realitzaran les classes en línia
13/03/2020 -

Els centres, departaments i instituts de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana dictaran tant l’assistència de docents com el treball a distància o semipresencial dels alumnes, amb l’objectiu que la suspensió temporal de classes pel coronavirus tinga el “menor impacte” en els ensenyaments.

Així ho recullen les instruccions publicades aquest divendres per la Conselleria d’Universitats en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), sobre la base de la suspensió indefinida de classes que arranca el dilluns per la pandèmia.

Els responsables dels centres, departaments i instituts universitaris determinaran l’assistència del personal docent, no docent i d’administració i serveis, així com qualsevol altre, seguint els criteris dels màxims òrgans de govern.

També establiran els sistemes de treball a distància o semipresencial que contribuïsquen al fet que la suspensió tinga el menor impacte en la programació dels ensenyaments universitaris i d’educació superior, detalla la Generalitat en un comunicat.

Per a això, els òrgans de direcció coordinaran les formes d’interacció que consideren més adequades amb els estudiants, per part de les estructures de cada universitat en matèria de tecnologies de la informació.

ENSENYAMENTS ARTÍSTICS SUPERIORS

En els ensenyaments artístics, assistirà als centres el personal docent, no docent, d’administració i serveis i qualsevol altre que preste serveis en els centres dependents de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat, amb caràcter general.

No obstant això, la direcció podrà promoure sistemes de treball a distància o semipresencial i les formes d’interacció més adequades amb els estudiants, de nou per a garantir el menor impacte possible.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, va avançar aquest dijous després de la taula de prevenció i actuació del Consell que els centres facilitaran els mitjans perquè la docència puga continuar impartint-se de manera virtual, sense que siga necessària la presència física dels alumnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =