caixa popular

La Universitat Popular reobri el procés de matrícula

La Universitat Popular reobri el procés de matrícula
08/09/2017 -

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha anunciat hui que, a partir de la setmana que ve, es posarà novament en marxa el procés de matriculació en els cursos de la Universitat Popular per a solucionar les conseqüències produïdes per les incidències de caràcter informàtic.

Al voltant de 5.400 persones havien sol·licitat plaça en línia per als diferents cursos que ofereix la UP, però al voltant de 900 no han pogut formalitzar la matriculació per problemes detectats en la plataforma de pagament. Aquesta circumstància ha ocasionat “una distribució no equitativa de les places”, ha explicat la regidora Lozano, “ja que hi hagué persones que estaven des de primera hora intentant matricular-se i no ho van aconseguir”.

Per això, i per a la igualtat entre totes les persones, “considerarem com a sol·licitants de plaça les i els interessats que van entrar al sistema i van omplir les seues dades com a sol·licitants de plaça”. Per això, a partir de la setmana que ve es reobrirà el procés de matrícula de nou, únicament per a les persones que estan registrades, seguint i respectant l’orde temporal pel qual van entrar al sistema des de dijous.

Des de la Regidoria d’Igualtat es contactarà amb les persones inscrites, per orde de registre, per a informar-los de la situació i que puguen fer efectiva la seua matrícula. Es consideraran sol·licitants de plaça tant les persones que van aconseguir pagar com les que no però sí que hi van introduir les seues dades completes.

A partir de dimarts es posarà en marxa de nou el procés de matrícula perquè les persones registrades puguen sol·licitar i formalitzar la seua plaça de manera correcta. Tal com ha explicat la regidora Isabel Lozano, el procés es durà a terme en 3 dies (entre dimarts, dimecres i dijous pròxims) a raó de 1.800 persones cada dia, i una vegada completat aquest procés es reprendrà la matriculació de les places que resten amb les noves sol·licituds, a partir de divendres.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris