25n
25N
25N

Més de cent persones de la Universitat Popular participaren en la Magic Line

Més de cent persones de la Universitat Popular participaren en la Magic Line
18/02/2019 -

La Universitat Popular de València ha mobilitzat els seus centres als barris i pobles de la ciutat per participar en la caminada solidària MagicLine València aquest diumenge, 17 de febrer, amb un grup de més de 100 persones participants de les diferents activitats formatives.

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, presidenta delegada de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha assumit el repte de recórrer caminant 10 kilòmetres fins a la meta, a la plaça de l’Ajuntament, en companyia del grup de #UPValència, que participa sota el lema «Som UP, Som inclusió».

Els centres de la Universitat Popular a Aiora, Algirós, Cabanyal, Trafalgar, Massarrojos, Carpesa, Borbotó, Poble Nou, Benifaraig i Cases de Bàrcena han impulsat activitats solidàries a benefici del projecte com la confecció de mocadors artesans per a subhastar-los, berenars i esmorzars solidaris cuinats o aportats per participants dels tallers, confecció de marca-pàgines artesanals, mercats solidaris, confecció de samarretes, entre altres activitats. Els centres UP han aconseguit amb la seua mobilització recaptar 2400 euros en poc més de 15 dies, que ja han sigut entregats a l’organització de la MagicLine.

La Universitat Popular participa en la MagicLine de València, organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu també a Barcelona i Mallorca, amb 5 grups, dels quals 4 realitzaran el repte de 5 kilòmetres i un grup ha assumit el repte de caminar 10 kilòmetres.

Les quanties recaptades es destinaran a programes de suport a xiquetes i xiquets i persones adultes i grans que pateixen situacions de vulnerabilitat ateses als centres de l’entitat organitzadora i a altres entitats socials ací i arreu del món. La iniciativa té com a lema l’esport amb valors, solidaritat, conscient i responsable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + huit =

escalante
Informacion coronavirus