caixa popular

La Universitat Popular oferirà més de 1.600 places a partir de dilluns

La Universitat Popular oferirà més de 1.600 places a partir de dilluns
21/09/2017 -

El reinici de la matriculació online de la Universitat Popular s’està desenvolupant amb normalitat i, a un dia del tancament del període telemàtic, ja s’ha cobert més del 90 % de les places disponibles per a aquesta fase. El període online ha posat a disposició del públic més de 6.800 places a les quals es sumaran dilluns 25 les més de 1.600 places per a la fase de matrícula presencial.

En tractar-se d’un procediment nou, la Universitat Popular ha estat informant amb més de tres mesos d’antelació –al mes de maig- a tots i totes les usuàries mitjançant els taulers d’anuncis dels centres, informació directa a la web municipal, a la web de la Universitat Popular i a les xarxes socials tant de la UP com de l’Ajuntament de València.

Per a acompanyar el procediment s’ha disposat a més de material audiovisual penjat a youtube i projectat en centres UP, s’ha oferit atenció al públic a tots els centres, sessions formatives obertes amb vídeos tutorials i infografies. A més s’ha reservat el 20 % de matrícula per a format presencial, destinada a persones que hagueren tingut tot i això dificultats amb l’accés a les noves tecnologies.

LA MATRÍCULA PRESENCIAL S’HA DISTRIBUÏT PER ACTIVITATS I DIES

Dilluns 25 serà la matrícula de: Formació Bàsica (Alfabetització), Formació General (Cultura General), Comunicació, Anglés, Espanyol per a estrangers/es i Cultura Valenciana. Dimarts 26: Artesania, Pintura i Dibuix, Ceràmica, Esmalts i Restauració de Mobles. Dimecres 27: Gimnàstica, Balls de Saló, Dansa Valenciana, Tabal i Dolçaina, Música, Ioga i Teatre. Dijous 28: Informàtica, Fotografia i Tall i Confecció

El personal de la UP atendrà a les persones interessades per ordre d’arribada i en completar-se els grups s’obrirà immediatament llista d’espera. Per al curs 2017/18 s’ha produït un increment de 80 grups respecte de l’any anterior. Per a activitats impartides pels formadors i formadores de la UP s’han oferit 515 grups de cicle llarg més al voltant de 40 grups en monogràfics, la matrícula dels quals s’obrirà pròximament. A això hem de sumar els cursos, conferències, tallers i monogràfics del programa “Coordenades. Aules Obertes”, iniciat en 2015 i el programa “Viure en valencià”, també nou del curs passat i que es reeditarà, les matrícules, dels quals s’iniciaran posteriorment.

El dia d’inici de la matrícula online que va quedar anul·lada accediren al sistema i quedaren registrades 5.400 persones, entre elles les 900 que no varen aconseguir finalitzar el pagament eixe dia, que han rebut dos missatges de mòbil i dos coreus electrònics amb les indicacions per a repetir el procés respectant l’ordre pel qual accediren a la plataforma de matrícula. En atenció al deure de transparència, la llista de persones registrades i el número de registre de cadascuna està disponible i pot ser consultada a tots els centres de la UP, llista que també es publicava als cursos anteriors quan el procediment passava per les preinscripcions.

Les persones que no es varen registrar a la plataforma el primer dia han disposat de tres dies de matrícula oberta, per a la qual quedaren disponibles més de 1.200 places i també podran optar després a les més de 1.600 places que es posaran a disposició del públic per a la matrícula presencial als centres del 25 al 28 de setembre (el 20 % de les places de cada grup i centre).

El curs començarà el 2 d’octubre per als grups que tenen classe dilluns i dimecres i el 3 d’octubre per als grups de dimarts i dijous, i tindrà el mateix nombre de sessions que el curs anterior.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris