25n
25N
25N

La Universitat Popular ofereix 70 nous cursos i tallers

La Universitat Popular ofereix 70 nous cursos i tallers
26/12/2017 -

La Universitat Popular de València llança una nova edició del programa “Coordenades. Aules obertes” amb una oferta de més de 1300 places distribuïdes en més de 70 cursos i tallers, de diferent format i duració en els seus centres del nucli urbà i els pobles. La major part del programa és gratuït.

Les activitats giren al voltant de 7 àrees temàtiques diferents: Feminisme i Igualtat, Social, Benestar, Sostenibilitat, Viure en valencià, Tecnologies i Art, la major part són gratuïtes i es desenvoluparan de gener a juny de 2018.

La regidora d’Igualtat i Polítiques inclusives, i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha assenyalat que el programa Coordenades ve a completar l’oferta habitual de cicle llarg de la Universitat Popular, per tal de donar resposta a les inquietuds i necessitats de formació i coneixement de la ciutadania en consonància amb l’actualitat. “Es tracta d’oferir ferramentes per a la formació i la participació social però també per a generar activitat en els centres UP arrelats en cada barri i pobles de la ciutat i dinamitzar les universitats populars com espais d’encontre i de convivència impulsores de la participació social des del coneixement i la reflexió col·lectiva”.

En aquesta edició de “Coordenades. Aules obertes” podem trobar, entre altres, els títols “Contra el sexisme ambivalent”, “Empoderament”, “Alimentació equilibrada”, “Maduresa eròtica”, “Mindfulness i plenitud”, “Respiració i benestar”, “Alimentació: comprar més barat, menjar millor”, “Circular amb bici amb seguretat”, “Inteligència emocional”, “Pintura ràpida”, “Modelatge, escultura ceràmica”, “El retrat: estudi socio-artístic de la persona”, “Eficiència energètica”, “Consum conscient i estils de vida saludable”, “Bullying o assetjament escolar”, “Memòria: estimula la teua ment”, “Memòria: abans que se m’oblide” o “Fotografía i vídeo amb el mòbil”.

La matrícula pot formalitzar-se online o presencialment. La matrícula online s’obri per a cada curs 7 dies abans de l’inici de les classes -mitjançant la web matricula.universitatpopular.com- i la matrícula presencial es realitza al centre UP en el que es desenvoluparà l’activitat, en les dates assenyalades a la web http://universitatpopular.com/va/coordenades-aules-obertes-oferta-curs-2017-2018/ i també en l’aula del curs escollit en els dies i hores en què es desenvolupen les sessions.

El programa inclou des de tallers de 2 sessions fins a cursos de més de 20 sessions, en diferents opcions d’horaris de matí i vesprada, distribuïts en més de 90 grups.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =