25n
25N
25N

La Universitat Popular inicia el curs amb 12 activitats més

La Universitat Popular inicia el curs amb 12 activitats més
25/09/2019 -

Aquest matí s’han iniciat les classes del Curs 2019/20 de la Universitat Popular de València als seus 31 centres distribuïts al nucli urbà i als pobles de València. Enguany amb un centre nou, Ribes Espai, i dos centres completament remodelats, el de Benimaclet i el de Benicalap, que començaran les classes pròximament.

És un curs «amb moltes novetats com una oferta d’activitats ampliada i renovada, amb prop de 500 grups d’activitats de duració de setembre a juny, 4 monogràfics i 9 tallers de dos mesos. També amb una proposta que va adaptant-se a les noves inquietuds i necessitats dels barris, amb dos centres que encetaran curs completament remodelats i amb un centre nou completament, el Ribes espai», senyala la regidora de Serveis Socials, Isabel Lozano.

El curs 2019/20 «podem veure els resultats d’importants millores que hem anat incorporant al projecte d’Universitat Popular i que continuarem incorporant», explica. Enguany «hem mantingut el sorteig de places, una demanda ciutadana que hem atés; hem apropat les dates d’inscripció a les de matrícula i inici de curs per a fer el procés més curt i connectat i hem implementat millores en el procés de matriculació com la possibilitat de realitzar busques directes online de places lliures per centres i activitats, mantenir la matrícula online oberta fins a completar els grups i a partir de l’1 d’octubre obrir la possibilitat a matricular-se de més de tres activitats diferents, sempre que queden places disponibles», diu Lozano.

El curs s’estrena a més amb 12 activitats més respecte del curs anterior, entre altres, Anglés conversa, Anglés per al turisme, Anglés amb cançons, Informàtica: retoc d’imatges, Taller d’Història de l’art valencià, Art i reciclatge, Taller de color amb pintura acrílica, Memòria i estimulació cognitiva i Taller de decoració i customització de xicotets objectes.

Enguany la Universitat Popular ha rebut 2.400 sol·licituds més que el curs anterior en el període de preinscripció. S’han enregistrat més de 15.000 inscripcions. A la web matricula.universitatpopular.com es pot consultar les places lliures a tots els centres. La matrícula online estarà oberta fins a completar els grups.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =