25n
25N
25N

Unió de Consumidors crea un formulari per a demanar la suspensió de serveis que no s'estan rebent

Unió de Consumidors crea un formulari per a demanar la suspensió de serveis que no s'estan rebent
01/04/2020 -

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana (UCCV) ha elaborat un formulari perquè els ciutadans puguen sol·licitar la suspensió d’aquells serveis que tinguen contractats i dels quals actualment no poden gaudir a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del coronavirus, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

Entre aquests serveis estarien gimnasos, autoescoles o guarderies. La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana ha indicat que en els últims dies el seu departament jurídic ha detectat un increment de la demanda d’informació i assessorament relacionada amb aquesta qüestió.

Així, ha precisat que han augmentat les consultes sobre el procediment que cal seguir per a sol·licitar la suspensió o l’ajornament d’aquells serveis prestats per empreses o entitats que no han oferit un procediment o proposta de solució per al període en el qual no s’estiguen prestant-los per causa de força major, “no imputable a les persones consumidores i usuàries”.

La UCCV ha assenyalat que en resposta a aquesta demanda i amb l’objectiu de facilitar aquests tràmits a les persones consumidores, ha creat l’esmentat formulari. Es tracta d’un document que “possibilita a les persones consumidores sol·licitar a l’empresa prestadora del servei la devolució de les quotes, emissió d’un bo, ampliació de la duració del contracte en proporció al període que no s’ha prestat el servei o paralització del cobrament de les quotes, sempre en funció de cada cas”.

En aquest formulari, la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana al·lega, davant la impossibilitat que tenen les persones consumidores d’accedir als serveis contractats que es paralitzen, el pagament de les mensualitats fins que es reprenga l’activitat normal, ha agregat l’entitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =