caixa popular

Unificació de la il·luminació de l'entorn del Palau de la Música

Unificació de la il·luminació de l'entorn del Palau de la Música
18/01/2018 -

L’Ajuntament ha substituït els punts de llum que envolten el Palau de la Música per tal d’unificar la il·luminació al voltant d’aquest edifici. Amb aquesta intervenció, realitzada amb un projecte financiat per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de l’Energía), es produirà un estalvi energètic de 6.513 euros anuals, ja que la nova il·luminació LED i d’halogenur consumeix menys que l’anterior, tal com ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La càrrega total prevista per a aquesta nova instal·lació és de 4.377,45 W corresponents a un total de 61 punts de llum, amb font lluminosa d’halogenur metàl·lic (de 70W, 50W i 35W) i 9 amb font lluminosa de LED de 75 W, més el consum corresponent als seus equips auxiliars.

D’altra banda la potència dels punts desmuntats suposa un total de 21.717 W de potència corresponent a un total de 26 punts de llum de 400 W i 49 punts de llum de 150 W i 13 punts de llum de 100 W, de potència nominal, més el consum corresponent als seus equips auxiliars.

Tot açò representa una disminució global de potència nominal de 17.421,50 W. Quant a l’estalvi energètic s’obté la xifra 49.176 kWh any o, el que és el mateix, 6.512,81 euros. El cost de l’actuació és de 14.588,73 euros.

El regidor Sergi Campillo ha explicat que “el parc de la instal·lació d’enllumenat de la ciutat està format per 107.000 llums, dels quals s’han substituït de l’ordre de 36.000 llums, el que suposa al voltant del 33,64% del total en només 2 anys i mig de govern”.

A més, amb el projecte de Millora d’Eficiència Energètica de la instal·lació d’Enllumenat Exterior de la Zona Nord aprovat en desembre es preveu actuar sobre un total de 3.050 unitats a les quals cal sumar 1.500 unitats de les quals ja s’han canviat amb el projecte de participació ciutadana que va presentar el govern municipal i que ha sigut votat per la ciutadania.

“Per l’inqüestionable compromís que aquest equip de govern té amb totes les persones que viuen en aquesta ciutat, especialment les dels barris perifèrics i els pobles que han sigut les grans oblidades durant molts anys, les actuacions impulsades s’estan realitzant en tota la ciutat havent-se actuat ja en tots els districtes de la ciutat”, ha conclòs Campillo.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris