25n
25N
25N

Unides Podem defensa la reversió "completa" del "model privatitzador" de les residències de majors

Unides Podem defensa la reversió "completa" del "model privatitzador" de les residències de majors
24/03/2020 -

La síndica de Unides Podem en Les Corts Valencianes, Naiara Davó, ha assegurat aquest dimarts que la coalició defensa la reversió “completa” del model privatitzador de les residències de majors, que considera que està “precaritzat”, “heretat dels 20 anys de govern de la dreta”, i que “ha posat els beneficis econòmics per damunt de la protecció de la vida dels nostres majors”.

Davó ha manifestat en un comunicat que “les tragèdies que s’estan vivint en les residències són intolerables per a la nostra societat”. “Un horror provocat per un model de gestió privatitzat i precaritzat que ha posat els beneficis econòmics per damunt de la protecció de la vida dels nostres majors”, ha insistit la síndica de la coalició.

En aquest sentit, ha subratllat que “el model de gestió concertat i les concessions privades per a les residències ha generat precarietat de les instal·lacions, precarietat dels treballadors i incapacitat de poder fer front a una crisi com la que estem vivint”.

Per això, defensen “una reversió completa del model privatitzador de les residències de majors, com ja ha estat fent el Botànic els últims anys” però sosté que “cal aprofundir-lo perquè mai més torne a ocórrer una tragèdia com la que estem vivint”.

La portaveu de Unides Podem ha recordat que la Fiscalia “ja ha iniciat els procediments per a investigar el succeït en les diferents residències on s’han produït morts i ocultació de cadàvers” a Espanya i ha instat a “anar un pas més enllà i iniciar una intervenció total per a garantir la seguretat i la vida de les nostres persones majors”.

Al seu judici, “les residències de majors han de ser càpsules de seguretat davant aquesta pandèmia. L’administració ha d’intervenir per a assegurar que el benestar i la salut dels nostres majors no està supeditada al benefici empresarial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud