25n
25N
25N

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Paiporta programa les activitats anuals

El servei, creat al 2017, compta amb 40.000 euros de pressupost per a promoure hàbits de vida saludables

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Paiporta programa les activitats anuals
19/02/2020 -

El Regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública de Paiporta, Rafa Gadea, s’ha reunit amb tècnics de l’àrea per a treballar sobre la programació d’activitats a realitzar durant el present any per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA). Aquest servei municipal treballa amb l’objectiu de promoure conductes saludables i combatre les diferents addiccions en totes les franges d’edat de la població paiportina i és finançada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Les activitats de la UPCCA es troben emmarcades dins del Pla Municipal de Drogodependències i altres trastorns addictius de Paiporta. Les activitats de prevenció programades parteixen des de l’àmbit comunitari, familiar i escolar com a eixos centrals del Pla.

De la mateixa manera es planteja, a més de les activitats preventives, una prevenció indicada (individualitzada) i selectiva (grupal) de tots els habitants de Paiporta que requerisquen informació, assessorament i intervenció en relació amb les conductes addictives, per al que s’estima que l’Ajuntament disposarà d’un pressupost de 40.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19