25n
25N
25N

La unitat canina de Bombers i Bombers pel món visiten el Clínic per a fomentar l'aprenentatge de xiquets ingressats

La unitat canina de Bombers i Bombers pel món visiten el Clínic per a fomentar l'aprenentatge de xiquets ingressats
25/06/2019 -

L’Hospital Clínic Universitari de València ha rebut la visita de la Unitat Canina dels Bombers de l’Ajuntament de València al costat de l’ONG Bombers pel món, en una visita que pretén fer l’estada dels xiquets ingressats “més amena i entretinguda”, al mateix temps que es fomenta el seu aprenentatge.

Els professionals han centrat la seua visita d’aquest dimarts en àrees de pediatria com la sala d’escolars, en una activitat que s’emmarca dins del programa d’humanització que té en marxa el centre i que contempla activitats periòdiques de diferents col·lectius, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Durant la visita, els professionals s’han encarregat de fer una demostració de com es treballa amb la unitat canina i els xiquets i xiquetes ingressats han tingut l’oportunitat d’interactuar i conéixer de primera mà el treball dels gossos en els treballs de rescat.

De la mateixa manera, han pogut conéixer el dia a dia d’aquests professionals, així com resoldre dubtes sobre el seu treball i fotografiar-se amb els seus cascos i jaquetes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 11 =