caixa popular

Una trentena de joves inicien les seues beques de formació en l’Ajuntament de Burjassot

Una trentena de joves inicien les seues beques de formació en l’Ajuntament de Burjassot
04/07/2017 -

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la cap de Recursos Humans de l’Ajuntament, ha rebut en el Saló de Plens del Consistori als prop de trenta joves que, durant els mesos de juny i agost, exerciran les seues pràctiques de formació en diferents departaments municipals. Són els joves que es beneficiaran d’una de les 29 beques de formació que s’han adjudicat a l’Ajuntament de Burjassot, dins del programa “La Dipu te beca” que cada any ofereix la Diputació de València.

Informació i Documentació, Educació Social, Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Enginyeria de l’Edificació, Mestre/a d’Educació Especial, Sociologia, Treball Social, Dret, Imatge i So, o Animació Sociocultural, entre unes altres, són les diferents especialitats en què aquests joves van a rebre formació remunerada durant l’estiu de 2017.

L’alcalde, ha animat a totes i tots els joves “a beneficiarse al màxim d’aquesta oportunitat que tenen per a conèixer a fons el treball i el dia a dia d’un Ajuntament, bastant gran com és el de Burjassot, amb uns 38.000 habitants ja que, durant aquests dos mesos són moltes les coses que aneu a poder aprendre, cadascun des de la vostra especialitat“.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats