25n
25N
25N

Una tercera edició del Duatló per equips de Massamagrell molt especial

La prova de Massamagrell entra per primera vegada com a circuit de la Lliga de Clubs Caixa Popular

Una tercera edició del Duatló per equips de Massamagrell molt especial

Massamagrell ha presentat una edició molt especial del seu III Duatló per equips doncs esta serà la primera vegada que la carrera forme part de la Lliga de Clubs Caixa Popular. A la presentació de la competició, que tindrà lloc este cap de setmana en la localitat de l’Horta Nord. Tridimonis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Massamagrell i la Federació Valenciana de Triatló, organitza esta prova que començarà a les 9.00 hores del pròxim diumenge 11 de febrer en el Camí Compositora Àngels López Artigas per a recórrer els 7,5 quilòmetres a peu i 21 km amb bicicleta (5 km a peu, 21 km amb bicicleta i 2,5 km a peu).

La de Massamagrell serà la primera prova de la temporada de la Lliga, ja que la d’Alzira es va suspendre a causa de la climatologia, i en ella participaran 130 equips amb 716 atletes. “Estem il·lusionats amb esta prova doncs és un projecte que se’ns va presentar fa dos anys i en el qual des de l’Ajuntament ens tornem des del primer moment.És tot un repte organitzar una prova d’aquest nivell doncs en tan sols tres edicions ha aconseguit entrar dins de la Lliga Clubs Caixa Popular”, assenyalava Paco Gómez, regidor de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Per la seua banda, Pep Galarza, alcalde de la localitat, animava a la gent a venir a Massamagrell a gaudir de la carrera perquè “ens fa especial il·lusió celebrar en el nostre municipi un esdeveniment esportiu en l’àmbit autonòmic tan important com este. Després de tres anys organitzant este duatló hem arribat molt lluny, no sé fins a on arribarem en els pròxims anys”.

En la presentació van estar presents: Paloma Redó, responsable de Comunicació de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana; Eduardo Prat, representant de la Junta Directiva de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana; Amador Cano, director de l’oficina de Caixa Popular a Massamagrell; Ramón Ejeda, un dels triatletas més reconeguts nacionalment i els organitzadors del Duatló Jesús González, del club Tridimonis. “Este Duatló és una prova molt exigent doncs té una gran participació i la qualitat dels esportistes és molt alta però estem segurs que estarà a l’altura de les circumstàncies” afirma Eduardo Prat, representant de la Junta Directiva de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

El Duatló suposa esforç i sacrifici tal com explicava el triatleta Ramón Ejeda, “este tipus de competició enalteix els valors de l’esport com la companyonia, la competitivitat o la superació” i en la mateixa línia es pronunciava el director de l’oficina de Caixa Popular doncs “estos valors casen amb la filosofia de Caixa Popular d’ací el patrocini i el suport a este esport”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 10 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus