caixa popular

Una setmana per a què Llíria mostre els seus encants en la Volta Ciclista a Espanya

Festa i homenatge ciclista per a l’eixida de l’etapa més llarga de la present edició

Una setmana per a què Llíria mostre els seus encants en la Volta Ciclista a Espanya

Divendres que ve 25 d’agost la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya mostrarà a tot el país els encants de la ciutat de Llíria. Amb una gran festa organitzada per a l’eixida neutralitzada de la serp de color, esta serà una eixida inèdita en la qual tots podran veure i gaudir d’un dels centres organitzatius més importants de l’Imperi Romà en la Península Ibèrica. No obstant això, no solament pels vestigis romans (temples, termes i monuments del segle I) és coneguda esta població valenciana, Llíria també és ‘La Ciutat de la Música’.

mapa_etapaUna aposta de l’Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i l’organització de la Volta Ciclista a Espanya que el passat mes de juliol es va presentar l’eixida de la setena etapa. A més de la festa, amb activitats per a tota la família, tindrà un paper destacat la Penya Ciclista pionera a la Comunitat. La Serp de color partirà des d’este municipi del Camp de Túria, en el que serà l’etapa més llarga de la present edició de la Volta que començarà dissabte que ve 19 d’agost, rumb a Conca. 205 quilòmetres separen l’eixida de l’arribada i l’escamot creuarà l’interior de la província de València en una ruta marcada per l’aigua. Casinos, Tuéjar, Chelva, Titaguas o  Aras de Olmos seran vistes en més de 190 països amb una audiència global de 364 milions de persones a tot el món, i una mitjana diària a Espanya d’1,5 milions d’espectadors.

Esta etapa de mitja muntanya creuarà les serres de Conca, Montes Universales i Javalambre. L’aigua serà una de les protagonistes i es podrà gaudir des del seu vessant més violentes com les rambles formades per aigües torrencials com les de Castellana o la rambla d’Artaix, a les més relaxants amb els balnearis construïts en deus. Este element fa possible contemplar els espectaculars paisatges de la zona com a queixals, ciutats encantades i les falçs dels rius. Un moment per a gaudir serà el pas per Xulilla, on es podrà gaudir de les Calderones, formada per l’erosió del riu Túria sobre roques calcàries del Juràssic i Cretàcic, profundes goles (falçs) repletes de salts d’aigua com el de Xulilla. Després del seu pas per la Comunitat, l’escamot arribarà a la província de Conca on el paisatge seguirà meravellant als espectadors de tot el món.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats