caixa popular

Una plantilla totalment oberta per al nou Valencia CF

El València de Marcelino treballa per a tornar a l’alt de la classificació

Una plantilla totalment oberta per al nou Valencia CF

Amb la Lliga acabada i el nou tècnic ja en la casa, el València CF ha de començar a remodelar la seua plantilla. Sense pressa però sense pausa, eixa és la consigna a Mestalla. Marcelino, en total sintonia amb l’adreça esportiva i general del club, sap ja a quins jugadors vol en el seu vestuari per a la pròxima campanya i els qui han d’abandonar la disciplina che. De la mateixa manera, la llista de fitxatges a realitzar és important però sense eixides que òmpliguen les arques del club, el fair play financer limita molt les opcions.

Faltant un mes per a començar de nou el treball, no s’ha confirmat cap dels fitxatges de les diferents llistes que es barregen i l’única eixida realment efectiva ha sigut la del porter Mathew Eyan, a la qual de seguida se li podria sumar la del seu company de posició Diego Alves.

Quant a les incorporacions, des del club se cerca un perfil de jugador molt determinat, sobretot, compromés i treballador doncs són uns dels estendards que abandera Marcelino. Treball dur i humilitat abans de res. A la llista de futuribles se li segueixen afegint noms com el de Alphonse Aréola, Iván Marcano, Gabriel Paulista. En la llista ja estaven Luciano Vietto, Andreu Fontàs i Peter Ankersen… encara queda tot l’estiu per a realitzar incorporacions però poc més d’un mes per a començar a treballar en una pretemporada que es pressuposa clau en l’era Marcelino. En el vestuari ja tenen el seu lloc assegurat Carlos Soler, qui està cridat a ser la nova ratapinyada che, Jaume, Gayà, Lato, Sivera i Rodrigo que van ser els encarregats de presentar la nova equipació del València CF per a la temporada en la qual ha de remuntar el vol.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats