25n
25N
25N

Una nova cervesa protagonista en la Marina Real Joan Carles I

Una nova cervesa protagonista en la Marina Real Joan Carles I

Després de l’última edició de l’Amèrica´s Cup de vela, en la Marina Real Joan Carles I de València van quedar diversos espais lliures. A fi d’aprofitar un lloc tan emblemàtic de la nostra ciutat s’han decidit crear nous projectes.

Un d’ells és la creació d’una micro cerveseria artesanal on els valencians podran degustar la cervesa. Este espai comptarà al voltant de 3.000 metres quadrats i se situarà junt amb l’Estació marítima.

València ha sigut triada pels promotors d’este projecte entre totes les ciutats d’Espanya per a la creació de la primera cerveseria artesanal al nostre país gràcies a la taronja valenciana, el seu ingredient estrela.

Este nou espai comptarà amb un bar amb terrassa amb capacitat per a 300 persones que permeten donar-li vida a la Marina Real i on tots els visitants podran gaudir d’una exclusiva cervesa artesana.

Cal destacar que esta nova faceta en la Marina Real pretén adquirir un corrent cultural que permeta la integració amb els barris marítims i on les activitats esportives tinguen una gran importància, així com esdeveniments socials i culturals (concerts, cine, etc) ; i sobretot, un espai per a promoure la taronja valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − un =