25n
25N
25N

Una mostra dels 70.000 coets que es tiraran en La Cordà de Paterna ja s'han provat

Una mostra dels 70.000 coets que es tiraran en La Cordà de Paterna ja s'han provat
12/08/2016 -

Una mostra dels més de 70.000 coets que es tiraran en La Cordà de Paterna, La Peça, El Bouet i la resta d’actes del Foc han sigut provats ja. Durant la vesprada d’ahir, en el coetòdrom que se situa en l’esplanada de la Torre, va poder comprovar-se el seu comportament amb un resultat satisfactori.

Coeter Major, president de Interpenyes i la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, han pogut visualitzar la trajectòria de coets, femelletas i coetons que seran utilitzats l’últim diumenge d’agost, dia 28, i que il·luminaran el carrer Major de Paterna durant mitja hora.

El contracte del subministrament de focs artificials ascendeix enguany a 148.830 euros i l’administrador únic del subministrament de focs artificales per a les Festes Majors de Paterna és Vicente Caballer. El plec de condicions tècniques va ser aprovat el passat 18 d’abril en la Junta de Govern Local.

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, va acompanyar als tiradors i tiradores que van estar provant la selecció d’artefactes pirotècnics. “El compte arrere per a la Cordà de Paterna ja ha començat i enguany la seguretat de l’esdeveniment serà la nostra prioritat. A més dels braçalets lluminosos, per a identificar als tiradors i tiradores, anem a provar una nova llum de neó blau amb la qual, d’encendre’s, pararíem el major i més tradicional acte de foc de les nostres festes majors”, ha assenyalat.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 2 =