25n
25N
25N

Una jove empresa valenciana de Paterna aposta pels contes i relats personalitzats

Una jove empresa valenciana de Paterna aposta pels contes i relats personalitzats
12/09/2016 -

Un regal per als convidats de les bodes, un regal entre amics dedicat a la parella, un vídeo relat perquè tots gaudisquen del relat d’amor dels protagonistes de l’enllaç, o fins i tot un regal per als xiquets que assisteixen, en forma de conte il·lustrat per a acolorir… Eme Comunicació i Contes Personalitzats ens proposa un meravellós i original conte en el qual la història d’amor dels nuvis es reflectisca en forma d’aventura inoblidable.

En Eme Comunicació i Contes Personalitzats els contes es realitzen «a mesura» ja que escriuen, il·lustren i afigen les fotografies i cites que desitgen els nuvis. La parella pot viatjar a mons imaginats, disfressar-se, il·lustrar la seua lluna de mel futura o explicar la seua història als seus fills… Cada conte és una peça única feta a mesura del client, omple de xicotets detalls.

cuento-boda-1-300x217 En Eme desitgen presentar el seu original projecte com a emprenedors: “som un equip molt jove, periodistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics i experts en audiovisual i fotografia: qualsevol cosa que somies la podem fer realitat en forma de relat, fotografia, il·lustració vídeo i manualitats creatives”. Cada parella és un món i nosaltres ho recreem per a ells: contes de viatges, relats en forma de viatge, de peça teatral, de pel·lícula…

Redacten cada història, amb els seus detalls, anècdotes i tot allò que els nuvis vulguen recordar, encara que ens expliquen que en moltes ocasions les dades són poques i es posen a la feina per a inventar el conte somiat: “Ens deixem guiar per la intuïció, intentant conéixer als clients i el seu estil. Tenim diversos il·lustradors pel que ens adaptem al client i escollim a la persona encarregada d’il·lustrar en funció dels seus gustos”. Existeixen diferents opcions: de tapa dura o blana, nombre de pàgines, grandària, o nombre d’exemplars.

En Ema ofereixen tots aquests serveis per a xiquets, iaies, aniversaris, Noces d’Or, contes promocionals d’empresa, contes de finalització de curs record del col·legi, contes/agenda sobre la classe nova per a conéixer-se millor i estrényer vincles, contes terapèutics per a explicar malalties, famílies diferents, separació, duel, prevenció de trastorns de l’alimentació, contes amb textures per a bebés o d’estimulació per a xiquets amb necessitats especials.  Fins i tot posen al nostre servei la possibilitat de fer la nostra història de vida a partir de textos a mesura amb il·lustració o fotografia a manera d’àlbum de vivències, o elaborar el llibre de receptes familiar, maquetat i cura amb molta manyaga, com a llegat per al futur. tarvessia-600x600

Els textos es redacten en castellà, valencià, anglés o francés, i pròximament planegen noves sorpreses i el llançament d’una línia de contes educatius sobre malalties i per a prevenir conductes de risc. “Volem promocionar la cultura, incentivar la lectura, promoure l’ús del valencià i gaudir creant projectes editorials des d’un punt de vista alhora de compromís social i de valors”.

Eme està dirigit per Mireia Corachán, graduada en Periodisme. Després d’uns anys treballant en mitjans i agències de comunicació, va decidir deixar-ho tot i centrar-se a aconseguir el seu somni, alguna cosa que realment l’apassionava; escriure i els xiquets.

A partir d’eixe moment, va crear la seua pròpia empresa Ema Comunicació i Serveis, per a donar vida a eixos somnis que sempre li havien motivat, crear contes personalitzats per a xiquets. En amb prou faenes set mesos, la seua trajectòria es pot dir que és més que bona. No paren d’arribar els encàrrecs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + quinze =