25n
25N
25N

Una jornada tècnica sobre pilota i comunicació reuneix a Borriana els principals protagonistes del món pilotari

Una jornada tècnica sobre pilota i comunicació reuneix a Borriana els principals protagonistes del món pilotari
26/11/2016 -

L’auditori Juan Varea de Borriana acull aquest dissabte, 26 de novembre, la jornada tècnica ‘La comunicació i el màrqueting a la pilota valenciana’, que té com a objectiu debatre i proposar diferents perspectives entorn d’aquest àmbit esportiu, que reunirà representants de clubs, dirigents, jugadors i aficionats a la pilota de tota la Comunitat Valenciana.

Aquestes jornades s’emmarquen en les activitats organitzades per la càtedra de Pilota Valenciana, creada per la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València, amb el patrocini de la Federació de Pilota Valenciana.

A més, la finalitat d’aquest esdeveniment és l’elaboració d’un informe a mode de conclusions que reculla les fortaleses i necessitats de la pilota als mitjans de comunicació i servisca per a aportar a la Conselleria i a la càtedra un coneixement real sobre de la situació actual d’aquest esport valencià.

Protagonistes de primer nivell

Al llarg del dia estan previstes cinc ponències i dues taules redones, on participaran protagonistes de primer nivell del món de la pilota com Waldo Villa, jugador de rapall; ‘Dani’ Gómez, jugador i trinqueter de Borriana; Alfredo Hernando ‘Fredi’, responsable de ValNet, així com representants de la Federació de Pilota Valenciana.

Així mateix, participaran periodistes que analitzaran la presència de la pilota als mitjans de comunicació, les tendències de patrocini o la presència de la pilota valenciana en la xarxa, entre altres temes d’interés.

Retransmissió en directe

L’organització de la jornada ha previst la difusió en directe per a tots els aficionats i interessats que no puguen desplaçar-se fins a Borriana. La retransmissió es podrà veure en el canal de YouTube de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =