caixa popular

Una explosió de color i diversió en la Festa Escolar Carrera del Color

Els més xicotets participaran en un circuit urbà que consta d’una distància d’entre 400 m i 1.300 m, segons la categoria

Una explosió de color i diversió en la Festa Escolar Carrera del Color
19/05/2017 -

El dissabte 27 de maig, Torrent s’omplirà d’alegria i diversió infantil en la XXXIII Festa Escolar Carrera de Color. Una iniciativa organitzada per la Caixa Rural de Torrent en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal. El circuit urbà té eixida a les 9.30 h en l’Avinguda Olímpica, amb una distància que varia en funció de la categoria, sent la distància més curta 400 metres per a la categoria prebenjamín, i 1.300 metres la més llarga per a la categoria infantil.

La inscripció pot realitzar-se fins al dia 23 de maig en els mateixos col·legis; en el mateix moment de la inscripció es farà lliurament del dorsal. Poden participar tots els escolars que tinguen entre 6 i 13 anys, nascuts entre els anys 2014 i 2011.

Els xiquets i xiquetes rebran un tiquet que consta de tres parts: la primera que podran canviar per una beguda, la segona per a participar en un sorteig, i la tercera un resguard de comprovació del sorteig. A més, als 2000 primers corredors se’ls farà lliurament d’una borsa sorpresa amb una botella d’aigua, unes ulleres protectores, que hauran de portar durant la carrera, i una bosseta de pólvores de color.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 4 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris