25n
25N
25N

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de la Policia local de Targoviste visiten l'IVASPE

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de la Policia local de Targoviste visiten l'IVASPE
24/08/2016 -

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de l’Ajuntament i Policia Local del municipi de Targoviste han visitat aquest dimarts les instal·lacions de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències, i s’ha reunit amb el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

La delegació ha estat integrada per Cristian Stan i Cosmin Bozieru, alcalde i vicealcalde del municipi de Targoviste; Claudia Gilia, vicerectora de la Universitat de Valahia; i Gheorghe Dinu i Mihai Tudorache, cap de la Policia Local i cap de l’Oficina de Formació Policial de Targoviste, respectivament.

Es tracta d’una primera presa de contacte entre la delegació romanesa i l’ IVASPE, com a conseqüència de la relació que mantenen amb l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I de Castelló. En la visita i posterior reunió també han estat presents la directora de l’IVASPE, Angeles Navarro i l’intendent general cap de la Policia Local de Castelló i president de la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local (Unijepol), José Luis Carque.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =