25n
25N
25N

Una delegació de diplomàtics d'Àsia-Pacífic visita el CdT de València per conèixer el seu funcionament

Una delegació de diplomàtics d'Àsia-Pacífic visita el CdT de València per conèixer el seu funcionament
27/11/2016 -

La presència de la delegació de diplomàtics d’Àsia Pacífic al Centre de Turisme (CdT) de València s’emmarca en la visita que els ambaixadors han realitzat a la capital del Túria durant dos dies recorrent la Ruta de la Seda. La delegació, que ha estat rebuda pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha acudit al CdT amb la voluntat de conéixer el funcionament del centre, en el qual a més van degustar un menú elaborat pels mateixos alumnes.

L’acostament entre els representants diplomàtics d’Àsia-Pacífic i el secretari autonòmic s’ha produït bàsicament per dos motius. En primer lloc, conéixer de primera mà les activitats que s’estan desenvolupant gràcies a la nominació de València per part de la Unesco com a ciutat de la seda i, en segon, per estrényer les relacions en matèria turística i comercial amb els països que representen. Durant la visita, Colomer ha explicat a la delegació diplomàtica el potencial turístic de les tres províncies valencianes, posant l’accent en la Ruta de la Seda.

Els ambaixadors i diplomàtics de Kazajstan, República Popular Democràtica de Corea, Indonèsia, República de Corea, Tailàndia, Afganistan, Filipines i Uzbekistan, acompanyats pel president de la plataforma digital de la Ruta de la Seda per als pròxims dos anys, José María Noi, i pel secretari autonòmic, Francesc Colomer, han visitat el Col·legi d’Art Major de la Seda, la Catedral de València, l’ajuntament, la Llotja de la Seda i el centre històric, a més de les instal·lacions portuàries.

Francesc Colomer ha incidit en la importància de la Ruta de la Seda, que suscita el desenvolupament d’un turisme sostenible, a més de conservar el patrimoni cultural i natural del recorregut, “alguna cosa que ens permet, com en aquest cas, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements amb altres regions i civilitzacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 5 =