25n
Orgull
Orgull

Una de les integrants del programa "Dona emprèn" de l'Ajuntament d'Alzira inaugura un establiment

Carolina Castellón ha abierto hoy uno negocio de venta de productos al peso

Una de les integrants del programa "Dona emprèn" de l'Ajuntament d'Alzira inaugura un establiment
12/07/2021 -

Carolina Castellón ha obert hui les portes del seu negoci de venda de productes al pes, a la plaça de la Constitució. Es tracta del projecte número 13, el primer a Alzira posat en marxa a partir d’este programa, que es troba dins d’un conveni de l’Ajuntament amb Novaterra en col·laboració amb Caixa Popular.

Zona Granater és una nova botiga de venda a pes tradicional, de les de tota la vida, de productes saludables i ecològics, com ara llegums, farines, llavors, mel, llepolies, fruita deshidrata i oli.

Com explica la seua propietària, Carolina Castellón, “quan compres a granel t’emportes a casa només el necessari, en els teus propis envasos. Tornes a allò tradicional. Et cuides tu i cuides el planeta”.

A l’obertura han assistit l’alcalde, Diego Gómez; Alicia Soler, directora de Zona de Caixa Popular; Paco Cobacho, president d’honor de Novaterra, i Emili Altur, gerent de Novaterra, acompanyats d’altres membres de la fundació.

“Des de l’Ajuntament volem mostrar el nostre suport a esta dona emprenedora que obri hui les portes de sa casa a tots els alzirenys i les alzirenyes, amb un model de negoci que, a més, respecta els valors de l’ecologia i el reciclatge. Volem desitjar-li tota la sort i convidem tothom a vindre a conéixer la botiga”, ha manifestat l’alcalde.

El projecte «Dona Emprèn» sorgix després de la visita del Nobel de la Pau, Muhammad Yunus, coordinada per Tàndem Social, i de la qual Novaterra va ser amfitriona a València.

Després de conéixer de primera mà els microcrèdits que sorgixen a l’Índia amb este model, i que s’han exportat ja a gran part del món, es va decidir donar suport a l’emprenedoria de dones.

A més, Caixa Popular ha llançat la «Targeta Dona», la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere. La cooperativa de crèdit valenciana destinarà un 0,7 % dels beneficis obtinguts del seu ús.

D’aquest mode, una part de l’import de les compres realitzades amb esta targeta es destinarà a projectes socials que afavorisquen la igualtat en qualsevol àmbit. Entre ells, el programa “Dona Emprèn” de Novaterra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =